Reikibehandeling

Wat houdt een Reikibehandeling in?
Reiki geef je door simpelweg je handen neer te leggen op jezelf of op een ander. Met je handen geef je energie door. De universele levensenergie stroomt door de handen van de behandelaar naar de persoon die behandeld wordt.
Als je een Reikibehandeling krijgt kunnen ervaringen voor iedereen anders zijn. De ene mens ervaart een ‘warm’ gevoel. Andere mensen voelen ontspanning. Ook voelen mensen tintelingen. Opvallend is dat veel mensen tijdens en na de behandeling een gevoel van rust, vrede en bevrijding ervaren. Veel mensen slapen beter door Reiki. Reiki bestrijdt niet alleen de symptomen maar werkt aan de oorzaak en is daardoor inzetbaar bij tal van lichamelijke en psychische klachten. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klachten en/of behoefte. Reiki wordt door iedereen anders beleefd/gevoeld. Zelfs als je niets voelt, doet de energie zijn werk.
Een gegeven behandeling kan nog enkele uren, soms zelfs een dag nawerken. Doordat er een nieuwe balans in je lichaam ontstaat is het mogelijk dat je na een behandeling vaker naar het toilet moet.
Dus wil je eens ervaren wat Reiki voor je kan betekenen, maak dan een afspraak met mij voor een behandeling. Ook bestaat de mogelijkheid om afstandsbehandelingen van mij te ontvangen. Mijn voorkeur gaat overigens uit naar de Reikibehandelingen, liggende op mijn behandeltafel, maar zeker als het gaat om het geven van Reikibehandelingen aan baby’s of kleine kinderen, dan geef ik afstandsbehandelingen. Ik vind het wel belangrijk dat een van de ouders minimaal één “gewone” Reikibehandeling heeft ontvangen, zodat je als ouder weet wat je van een behandeling kunt verwachten. Kleine kinderen staan open voor Reikibehandelingen, zij vragen zich namelijk niet af wat er gebeurt tijdens een behandeling, maar ontvangen de energie heel onbevangen.

Vooraf
We beginnen met een kennismakingsgesprek en je vult het intakeformulier in. Samen hebben we het over de reden waarom je Reikibehandelingen wilt en ik leg uit hoe de behandeling gaat en wat je ervan kan verwachten. ook beantwoord ik al je vragen. Je komt (aangekleed) op een behandeltafel te liggen. Trek dus lekker zittende kleding aan.
Na de eerste behandeling kijken we samen welke frequentie van behandelen passend is om verder te gaan:
– Bij acute problemen zijn enkele behandelingen voldoende.
– Gaat het om een chronische aandoening, dan zijn meestal meer afspraken nodig.
– Zowel bij acute als bij chronische klachten kun je het meeste effect bereiken door 4 dagen achter elkaar een behandeling te ondergaan. Zo’n behandelreeks kan een aanzet geven tot verandering van klachten en het wordt duidelijk hoe verder te gaan met de behandelingen.
– Om het “zelfgenezend” vermogen (wat wij allemaal in ons hebben) te stimuleren om weer op gang te komen en jezelf echt te verwennen kun je kiezen voor een behandelreeks van 10 behandelingen binnen 4 weken!
Als je na een aantal behandelingen voelt dat Reiki bij je past, kun je zelf Reiki gaan/komen leren.
Natuurlijk is het ook mogelijk om ‘losse’ behandelingen te ontvangen. Ook een eenmalige behandeling blijft een kadootje aan jezelf!

Investering in je gezondheid
Reikibehandeling in mijn praktijk
De investering bedraagt € 55,– per Reikibehandeling en dit bedrag dient na afloop van de behandeling contant te worden voldaan.
Voor behandelreeks van 4 aaneengesloten dagen vraag ik € 200,—.
Bij een behandelreeks van 10 behandelingen binnen 4 weken, krijg je de laatste behandeling cadeau!
De behandeling duurt ongeveer een uur.

Reikibehandeling bij u aan huis
De investering bedraagt € 65,– (incl. reiskosten) per Reikibehandeling en dit bedrag dient na afloop van de behandeling contant te worden voldaan. 
Voor behandelreeks van 4 aaneengesloten dagen vraag ik € 250,—.
Bij een behandelreeks van 10 behandelingen binnen 4 weken, krijg je de laatste behandeling cadeau!
De behandeling duurt ongeveer een uur

Afstandsbehandeling
Voor een afstandsbehandeling vraag ik € 35,–.
De behandelreeks van 4 aaneengesloten dagen vraagt de investering € 120,-.
Bij een behandelreeks van 10 afstandsbehandelingen binnen 4 weken, krijg je de laatste behandeling cadeau!
Betaling voor afstandsbehandelingen dient vooraf voldaan te zijn.
De behandeling duurt ongeveer een half uur.

Aanmelden
Bel mij of stuur mij een e-mail