Reiki 2e graad

Denken met je hart en voelen met je hoofd

Hoewel de eerste graad van Reiki een afgerond geheel is, kan het zijn dat je verder wilt gaan met de 2e graad van Reiki. Die wens komt veelal voort vanuit een innerlijke behoefte, een “Hartenwens” om de deur naar jezelf helemaal open te zetten. Veelal omdat je je nog dieper en bewuster wilt ontwikkelen! De 2e graad van Reiki geeft daarvoor een uitbreiding aan mogelijkheden, omdat je door het mogen werken met de Symbolen, op afstand Reiki kunt sturen. Naar situaties uit je verleden of in de toekomst. Voor je eigen groei en ontwikkeling biedt de 2e graad van Reiki je vrijwel onbegrensde mogelijkheden. Door dit groeiproces komt de verbinding tussen hoofd en hart in balans.

Het is belangrijk om geruime tijd ervaring op te doen met Reiki voor je verder gaat met Reiki 2e graad.  Phyllis Lei Furumoto (onze Grandmaster) adviseert om minimaal één jaar te wachten.

Deze Reiki 2e graad-cursus wordt gehouden volgens de traditionele wijze ( “Usui Shiki Ryoho”) dit houdt in:
De cursus bestaat uit 3 dagdelen  
– Je maakt kennis met de symbolen
– Je ontvangt één inwijding 
– Je leert hoe je de symbolen kunt gebruiken
– Er is een terugkomavond na ongeveer 6 weken .
De inwijding wordt gegeven om de kanalen te openen die nodig zijn om de krachtige energie die de symbolen oproepen te kunnen hanteren. Met deze inwijding neemt de hoeveelheid energie die je aankunt, toe.  De energiestroom – zo vertelde mevrouw Takata – wordt viermaal zo krachtig. Dat is ook de reden waarom we voor de inwijding in de 2e graad bijna vier maal zoveel energie uitwisselen in de vorm van geld of werk, als voor de inwijding in de 1e graad.

Misschien ben jij ook aan een volgende stap toe. Overweeg het voor jezelf.
Wil je het graag, vooral voor jezelf…en ook voor alle mensen om je heen die je lief hebt?

Data        
– 15 en 20 april (maandagavond + zaterdag de hele dag) 
– 1, 5 en 6 juli (maandag- en vrijdagavond + zaterdagochtend)

Passen deze data niet in jouw agenda?
Neem gerust contact op als je op een ander moment Reiki 2 wilt leren, dan plannen we samen de cursusdata.Dit kan in overleg ook overdag!

Oefenen
Om de Reikisymbolen in je dagelijks leven te integreren wissel je tot aan de reünie wekelijks afstandsbehandelingen uit. Aan het eind van je Reikiklas worden hier afspraken met mede-studenten voor gemaakt.

Aanmelden
Bel mij of stuur mij een e-mail

Kosten
Deze investering in jezelf bedraagt: € 500,–.