Mijn verhaal

 

Rianne LeijtenIk ben geboren en getogen in Tilburg en sinds oktober 1993 woon ik in de Achterhoek, eerst in Vorden en sinds 2020 in Zutphen. Samen met Roelie heb ik bijna 28 jaar genoten van ons samengesteld gezin. Helaas is zij in maart 2021 aan haar laatste reis begonnen en ben ik dus weer alleen.
Het leven heeft me veel gegeven, waaronder de nodige levenslessen en uitnodigingen om mezelf verder te ontwikkelen. Daardoor geniet ik NU volop van het leven en alles wat op mijn pad komt…….
Dit doe ik ook in mijn praktijk Rianne Leijten, praktijk voor Reiki en Luisterkind.

Reiki
Als Reikimaster Usui Shiki Ryoho wil ik mensen graag leren wat Reiki is en wat Reiki voor je doet. Ik geef hiervoor Reikicursussen, Reikibehandelingen en organiseer Reiki-oefenkomsten. Dit alles in de hoop dat men enthousiast met Reiki aan de gang gaat. Daarnaast vind ik het heel belangrijk om er ook na de afronding van de cursus te zijn als er vragen zijn.
Reiki heeft mijn leven veranderd
Ik ben begin 2000 van baan veranderd. Op zich misschien niet zo’n wereldwonder maar …………. daar hoorde ik voor het eerst over Reiki en dat heeft mij en mijn leven erg veranderd. Het idee dat ik met behulp van mijn eigen handen wat rust in hoofd en lijf zou kunnen krijgen sprak mij aan. In 2007 ben ik ingewijd tot Reikimaster.
Nu richt ik mij volledig op mijn werk als Reikimaster. Het is heerlijk om mensen tijdens een Reikicursus kennis te mogen laten maken met Reiki. Daarnaast is het een feest om mensen te behandelen en zo te mogen ondersteunen/helpen bij gezondheidsproblemen.

Luisterkind
Jaren geleden merkte ik als moeder en nu als oma dat (klein)kinderen gedrag vertonen waarvan je denkt: “Waar komt dat vandaan…. wat zit daar achter”. De ontdekking dat de Luisterkind-methode een kind kan helpen en handvatten kan geven aan ouders, deed me besluiten om me hier in te verdiepen. Bijna altijd is één afstemming voldoende. Zo werd ik enthousiast en volgde de opleiding tot Luisterkindwerker bij Diana Hendriks, grondlegster van deze methode. 
Oma van Luisterkind
Ik draag Luisterkind een warm hart toe en dat leverde mij als snel de eretitel “oma van Luisterkindop, en daar ben ik trots op. Als Luisterkind Werker maak ik op zielsniveau ik contact en luister, stel vragen en schrijf alles wat is hoor, zie en voel op en verstuur het daarna per e-mail. 

In 2015 ben ik door Diana opgeleid tot Luisterkind Trainer en geef ik met veel enthousiasme de opleiding tot Luisterkindwerker. Ook verzorg ik  de aanvullende modules, zoals Geboortebegeleiding en Familieverbond. Sinds 2018 verzorg ik de opleiding tot Luisterkind Trainer, in eerste instantie samen met Diana Hendriks en tegenwoordig zelfstandig.

Samenhang
De verwantschap tussen Reiki en Luisterkind zit er voor mij in dat je op een dieper niveau contact legt. Reiki maakt je duidelijk hoe het echt met je gaat en bij Luisterkind leg ik op datzelfde diepere niveau contact om te horen hoe het echt met die persoon gaat. Jij bent degene die het tempo bepaalt en waar je aan toe bent.
Heb jij belangstelling, stuur me een e-mail en ik geef je met nadere informatie.

Ik hoop je snel te ontmoeten……..

Rianne
Praktijk voor Reiki en Luisterkind