Master graad

Herken jij het gevoel dat je de hele wereld wel Reiki zou willen leren?
Als dat gevoel naar boven komt, ben je waarschijnlijk toe aan de volgende stap. Durf jij naar die innerlijke stem te luisteren en je op dat pad te begeven?
Als jij helder hebt dat jouw volgende stap is om les te gaan geven in Reiki, ga dan op zoek naar een Master die je kan opleiden. De Reikimaster waar jij je veilig en geborgen bij voelt, dus neem daar de tijd voor.
De opleiding tot Reikimaster is een groeiproces, waarvan je vooraf niet weet hoelang het gaat duren. Buiten je persoonlijke ontwikkeling, zal je ook veel Reiki klassen moeten bijwonen. Weet dat Reiki je duidelijk maakt wanneer de tijd voor de Master-inwijding aanbreekt.

Aanmelden
Als jouw innerlijke stem zo groot is om dit pad te aan bewandelen, mag je mij bellen om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek zal ons beiden duidelijk worden of wij samen dit pad mogen gaan lopen.

Ben je niet door mij bent ingewijd in de eerdere graden dan vraag ik je, voor je contact met mij opneemt, om de Reikimaster die jou heeft ingewijd in de tweede graad te vertellen over de stap die je gaat zetten.

 

Investering
In de traditie van Usui Shiki Ryoho betaal je tijdens de opleiding een bedrag per sessie en ontvangt de master € 10.000,00 op moment van de inwijding tot Reikimaster.
Na de inwijding ontvang je het Mastercertificaat van de Reiki Alliance, de wereldwijde vereniging voor  Reikimasters die zijn opgeleid in Usui Shiki Ryoho.

Ik ontmoet je graag…..
Rianne
Reikimaster Usui Shiki Ryoho