Luisterkindwerker worden

Ook jij kunt Luisterkindwerker worden 

De opleiding tot Luisterkindwerker van Diana Hendriks is uniek en geregistreerd bij het CRKBO.
Diana heeft een aantal mensen, waar ik er een van ben, opgeleid tot Luisterkind Trainer. Ik ben daar ongelofelijk blij mee, want lesgeven is mijn passie. Zeker als het onderwerp mij zo aan het hart gaat als Luisterkind. Sinds 2015 ben ik trainer en heb inmiddels om en nabij de 100 Luisterkindwerkers opgeleid.
Ook ben ik bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) geregistreerd als Docent.

 

Bij mij heeft de opleiding maximaal 6 tot 8 deelnemers

In de half jaar durende opleiding (5 lesdagen) leer je, in een combinatie van theoretisch en praktisch werk, werken met de unieke Luisterkind Methode. Hierbij werk je, volledig op afstand, aan het welzijn van het kind of de volwassene, zonder dat er een klant in je praktijk aanwezig is.
Je begint na lesdag 2 met het inleveren van huiswerk, in de vorm van Luisterkind-afstemmingen en in totaal dien je 6 voldoendes te halen. Op lesdag 4 krijg je een toets over de theorie. Gedurende de hele opleiding ben ik als begeleidend trainer bereikbaar om je te helpen en waar nodig een bemoedigend woord of het befaamde duwtje in de rug te geven om door te pakken. Inmiddels is de Luisterkind Methode in meer dan 30 landen een begrip en er zijn al heel veel mensen tussen de 0 en 100 geholpen

Deze investering in jezelf bedraagt: € 1.525,–.

Zoals beschreven in de algemene voorwaarden dient dit bedrag dient 14 dagen voor aanvang van de opleiding voldaan te zijn.

Geplande opleidingen in Geel, België:

Begin volgend jaar begin ik weer met de opleiding tot Luisterkindwerker in Geel en wel op de zaterdagen:
data: 27 februari, 27 maart, 24 april, 29 mei en 26 juni 2021
Aanmelden kan per e-mail 

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie 
Wil jij de brochure lezen (zoals hiernaast staat afgebeeld), downloadt die dan door te klikken op: opleidingsbrochure .
Ook mag je gerust een e-mail sturen als je nog vragen hebt, of bel me om een afspraak te maken, zodat je mij ontmoet en al je vragen dan kunt stellen.

Wil je een artikel lezen over Luisterkind, klik dan op de bijlage (artikel Spiegelbeeld dec. 2018)
Op YouTube staan 2 filmpjes die collega Miriam Herweyer in 2018 heeft opgenomen: Luisterkind-methode  en Opleiding tot Luisterkindwerker

Rianne
Luisterkind Trainer