Luisterkindwerker worden

Ook jij kunt Luisterkindwerker worden 

De opleiding tot Luisterkindwerker van Diana van Beaumont is uniek en geregistreerd bij het CRKBO.
Diana van Beaumont heeft een aantal mensen, waar ik er een van ben, opgeleid tot Luisterkind Trainer. Ik ben daar ongelofelijk blij mee, want lesgeven is mijn passie. Zeker als het onderwerp mij zo aan het hart gaat als Luisterkind. Sinds 2015 ben ik trainer en heb inmiddels om en nabij de 100 Luisterkindwerkers opgeleid.
Ik geef deze prachtige opleiding in het buitengebied van Vorden (Achterhoek/bij Zutphen) en in Geel (in België) en kies er vanaf 2019  bewust voor om dit te doen voor kleine groepen.
Ook ben ik bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) geregistreerd als Docent.

 

Bij mij heeft de opleiding maximaal 6 deelnemers

In de half jaar durende opleiding (5 lesdagen) leer je, in een combinatie van theoretisch en praktisch werk, werken met de unieke Luisterkind Methode. Hierbij werk je, volledig op afstand, aan het welzijn van het kind of de volwassene, zonder dat er een klant in je praktijk aanwezig is.
Je begint na lesdag 2 met het inleveren van huiswerk, in de vorm van Luisterkind-afstemmingen en in totaal dien je 6 voldoendes te halen. Op lesdag 4 krijg je een toets over de theorie. Gedurende de hele opleiding ben ik als begeleidend trainer bereikbaar om je te helpen en waar nodig een bemoedigend woord of het befaamde duwtje in de rug te geven om door te pakken.

Inmiddels is de Luisterkind Methode in meer dan 30 landen een begrip en er zijn al heel veel mensen tussen de 0 en 100 geholpen

 

Deze investering in jezelf bedraagt: € 1.525,–.
Zoals beschreven in de algemene voorwaarden dient dit bedrag dient 14 dagen voor aanvang van de opleiding voldaan te zijn.

Geplande opleidingen in Vorden:

Op zaterdag:
23 maart, 13 april, 18 mei, 15 juni en 13 juli Inschrijfformulier

Op dinsdag
26 maart, 23 april, 21 mei, 18 juni en 16 juli Inschrijfformulier

Geplande opleidingen in Geel – België:

Op zaterdag:
27 april, 1 juni, 22 juni, 7 september en 12 oktober Inschrijfformulier

 

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie 
Wil jij de brochure lezen (zoals hiernaast staat afgebeeld), downloadt die dan door te klikken op: opleidingsbrochure .
Ook mag je gerust een e-mail sturen als je nog vragen hebt, of bel me om een afspraak te maken, zodat je mij ontmoet en al je vragen dan kunt stellen.

Modules voor gediplomeerd Luisterkindwerkers

Als je na het behalen van het diploma je nog verder wilt verdiepen, dan kan dat door de modules Geboortebegeleiding en Familieverbond te volgen.
Alle modules worden door mij gegeven in Leusden.
De diverse data staan op de website van Diana van  Beaumont daar dien je je ook aan te melden.

Rianne
Luisterkind-Trainer