Kinderen en Volwassenen

Mag ik….

luisteren op hartsniveauMag ik samen met jou de mist op laten trekken
En zorgen voor helderheid
Mag ik contact maken met jouw diepste kern?
Mag ik luisteren naar wat jij te vertellen hebt?
Zonder in te vullen wat jij zou willen vertellen
Zonder goedbedoelde adviezen te geven die jij niet wilt horen
Mag ik de brug zijn naar die diepere laag in jou?
Mag luisteren en vragen stellen?
Om zo samen bij de kern te komen
Om zo op te kunnen schrijven wat je echt bedoelt
Zeg jij hier JA tegen?
Vraag dan een Luisterkindafstemming bij mij aan!
Ik ben er graag voor jou en/of voor je kind…………..

 

Voor wie?
Je kunt een Luisterkind-afstemming aanvragen voor:
– jezelf
– je kinderen (vanaf 10 jaar dient het kind zelf toestemming geven en mag ook vragen stellen)
– een kind/volwassene die niet (meer) kan verwoorden wat er in hem/haar omgaat
– dementerende dierbaren
Je kunt ook een Luisterkind-afstemming aanvragen als alles naar wens gaat en je kind goed in zijn vel zit. Gewoon om te weten hoe het nu met je kind gaat.

Wat is afstemmen?
Doordat ik op energetisch niveau contact maakt, hoef je niet naar mij toe te komen. Het kost dus geen extra tijd. Je meldt je aan via de e-mail. Daarop stuur ik jou een e-mail met als bijlage een uitgebreid schrijven met alle informatie over Luisterkind-afstemmingen en daarna ben jij aan zet.
Alle vragen die je hebt mag je stellen en per e-mail naar mij toesturen.

Ik maak op zielsniveau contact met degene waarvoor een Luisterkind-afstemming is gevraagd. Heel onbevangen luister ik naar hetgeen er tijdens deze hartsverbinding verteld wordt en zo wordt duidelijk waar de blokkade of knelpunten zitten. Samen kijken we naar een oplossing. De ene keer kunnen we het probleem op het moment van de afstemming gelijk oplossen. De andere keer vraagt het inspanning van de ouders om zaken aan te passen of te veranderen. Alles wat er verteld wordt, zet ik in het document (=de Luisterkind-afstemming). Juist omdat dit alles gebeurt op zielsniveau, landt het direct bij de persoon in kwestie en werkt de oplossingen sterk door in het dagelijks leven.

Het mooie van deze methode is dat je nooit naar een praktijk hoeft, alle contacten verlopen per e-mail. Vooral ouders vinden het fijn dat ze hun kind niet mee hoeven te nemen naar “weer” een therapeut, maar dat het kind gewoon zijn/haar eigen dingen kan blijven doen.

Kinderen die niet kunnen slapen, slapen ineens door. Ook is het mogelijk dat zindelijk worden na één afstemming ineens geen probleem meer is. Soms blijkt er een auralifter of entiteit bij het kind te zijn die sturen we dan tijdens de afstemming samen naar het licht. Ook kan er sprake zijn van een gebeurtenis uit een vorig leven waar het kind/volwassene in het dagelijks leven last van heeft. Het spreekt voor zich dat we daar ook naar kijken.

Thema-afstemmingen
Naast de Luisterkind-afstemmingen die je aan kunt vragen voor iedereen tussen de 0 en 100 jaar, heb je misschien ook vragen over:
– kinderwens – speciaal voor mensen die een grote wens hebben om zwanger te worden
– geboortebegeleiding – om tijdens de zwangerschap je vragen te kunnen stellen al wat meer te horen van je kindje
– geboorteverwerking – om je eigen geboorte of je bevalling te verwerken
– familieverbond – waarom woon ik met deze mensen in een huis?
– levensbrug – vragen aan een dierbare die op sterven ligt of aan dierbaren die al overleden zijn
– huiszuivering – inzetbaar als jij het gevoel hebt dat er van alles in jouw huis aanwezig is, zoals entiteiten, wat er niet thuis hoort
Kijk hiervoor bij betreffende pagina onder het kopje “Luisterkind Afstemming”.

Begin 2019 hebben een aantal Luisterkindwerkers zich verbonden met “Moeder Aarde” om te horen wat zij van ons mensen nodig heeft. 

Hoe vraag je een Luisterkind-afstemming aan?
Je stuurt mij een e-mail en ik mail je zo snel mogelijk alle informatie toe en daarna wacht ik op jouw definitieve aanvraag.
Uiterlijk twee weken nadat ik alle vragen, foto en de betaling heb ontvangen krijg je de afstemming per e-mail.

Investering in jezelf/je kind
De investering in een Luisterkind-afstemming bedraagt € 75,–.

Tot slot!
Ik ben geen arts, geen psycholoog, orthopedagoog of wat dan ook. Ik verhelp ook geen ziektes of aandoeningen. Bij lichamelijke klachten adviseer ik contact op te nemen met je (huis)arts.
De Luisterkind-afstemming kan aanvullend of ondersteunend zijn, maar nooit plaatsvervangend. Ik maak alleen contact met jou, je zoon of dochter om helder te krijgen wat er scheelt. Niet meer en niet minder.
De vervolgstappen zijn verder aan jou/jullie.

Rianne