Geboorteverwerking

Hoe bijzonder is het om in een afstemming terug te kijken op je eigen geboorte of de geboorte van je kind!
 Soms gaat de ouder er vanuit dat de geboorte voor het kind heftig, misschien zelfs traumatisch moet zijn geweest, terwijl het kind het heel anders ervaren heeft. Andersom is natuurlijk ook mogelijk dat jij als ouder er vanuit gaat dat het allemaal soepeltjes is verlopen terwijl het in de beleving van het kind heel anders voelt.

Ook als volwassene kun je een Luisterkindafstemming Geboorteverwerking aanvragen en zo ontdekken welke emoties er mee gekomen zijn tijdens je geboorte. Daardoor krijg je inzicht in patronen of struikelblokken die nu nog op je pad komen.
De manier waarop je terugkijkt op je geboorte kan een ervaring zijn die je op diverse manieren meeneemt in gedrag, reacties, kijk op het leven etc.
Wat is er dan nog mooier om via een Luisterkindafstemming “Geboorteverwerking” te kijken naar die periode.

Hoe vraag je een Luisterkindafstemming Geboorteverwerking aan?
Je stuurt mij een e-mail en ik mail je zo snel mogelijk alle informatie toe en daarna wacht ik op jouw definitieve aanvraag. Uiterlijk twee weken nadat ik alle vragen, foto en de betaling heb ontvangen krijg je de afstemming per e-mail.

Investering in jezelf/je kind
De investering in een Luisterkindafstemming Geboorteverwerking bedraagt € 85,–.

Tot slot!
Ik ben geen arts, geen psycholoog, orthopedagoog of wat dan ook. Ik verhelp ook geen ziektes of aandoeningen. Bij lichamelijke klachten adviseer ik contact op te nemen met je (huis)arts.