Ervaringen Reiki

Zij gingen u voor:

Afstandbehandeling voor een baby
Een hummeltje van 2 maanden met een bacteriële infectie. Helaas waren medicijnen noodzakelijk. Daar wordt niemand vrolijk van. De baby al helemaal niet. Ik kreeg het verzoek om een afstandsbehandeling te geven!
Reactie van papa en mama:
Wat fijn dat je onze zoon vanavond een afstandbehandeling hebt gegeven. Nadat we ons telefoongesprek hadden afgerond begon hij een paar minuten heel hard te huilen. Vervolgens heeft hij gedurende ca. 20 minuten heerlijk rustig aan de borst gedronken. Hij dronk veel rustiger dan normaal, dat was fijn om te zien. Hij genoot zichtbaar van jouw behandeling, hij ligt nu al weer een tijdje heerlijk te slapen.
fam.W.

Feestje
Het was voor mij ook net zo’n feest om van jou mijn eerste reiki graad te mogen ontvangen. Jouw lessen gaan veel verder dan alleen de uitleg en de inwijdingen. Jij ademt Reiki en dat is voor mij een prettige en bijzondere ervaring geweest waarmee ik zeer zeker aan de slag ga. Wat is het geweldig dat ik meZELF nu kan behandelen. 
Emil

Koolmeesje
Laatst vloog er een koolmeesje tegen het raam bij ons. Het vogeltje was helemaal beduusd en omarmde de Reiki met volle teugen. Het meesje heeft een kwartier rustig in mijn handpalm gezeten waarna hij weer opvloog. Toen ik binnen mijn handen waste bleef het meesje wachten op de dakgoot totdat ik weer terug was en vloog daarna weg. Een mooie ervaring !
Martijn

Reuma
Een tijd terug is mij door verschillende mediums en paragnosten verteld dat ik dat heel sterk in me heb en het jammer is als ik daar niks mee zou doen.
Heb daar een tijdje over na gedacht en heb toen Reik geleerd. Ik ben toen mezelf gaan behandelen omdat ik eerst zeker wilde weten dat het werkt en dat doet het, mijn pijn is minder en voel me fitter. Het is niet zo dat ik nu genezen ben van mijn reuma want zo werkt dat niet wat kapot is blijft kapot.
Gerrie

Dankbaar
Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds dankbaar dat jij op mijn weg bent gekomen. in het begin zette Reiki bij mij alles even op zijn kop, er komt heel veel bij je binnen. Maar hoe verder ik met Reiki bezig ben, ook de rust naar mijn zelf toe, de kalmte die over mij kwam. We hebben tegenwoordig zo veel mensen die opgejaagd zijn en reageren, daar kan ik nu heel rustig op reageren, terwijl dat voorheen niet zo was. Toen ik reiki 2e graads bij je hebt gevolgd, daarna zijn er echt mooie poorten bij me open gegaan.  Heb heel veel dingen mogen zien, horen en voelen en ook ruiken. ik wist dat mijn oma een keer bij me was, haar geurtje 4711. Zelfs mij 2e kindje heb ik een naam mogen geven en haar een week lang mogen zien. Echt ik voel me helemaal bij mezelf. Op het werk , thuis, met mijn man, kinderen, de schoonzoons, kleinkinderen. Zelfs op het werk kan ik de mensen de rust door geven, “haal even diep adem, we hebben vanavond gelijk allemaal zes uur. Die vijf minuten die nu kwijt bent, kun je niet meer inhalen.” en het werkt perfect.
Ik ben je dankbaar, dikke kus
Dinie Bergsma

Reiki……
Reiki is een bloem die uitkomt
Een zon die straalt
En water dat klettert

Ik, Anne, heb Reiki 1 het was ook heel fijn om de reiki cursus te krijgen en het is heel fijn want als ik bang ben dan geef ik mij Reiki en dan kalmeer ik weer. Reiki is dus een helpende kracht en ik ben blij dat ik het gedaan heb.
P.S.: en Rianne is een hele lieve Reikimaster.
Anne Bikkel (12 jaar)

Opruiming
Het is alweer bijna 2 maanden geleden, sinds ik met mijn moeder, de 1e graad Reiki cursus heb gedaan. In de tussentijd zijn er de nodige strubbelingen en angsten, op ons pad gekomen. We zijn beide een weg ingeslagen, die ik vooral voor mezelf, moest nemen. Er is sinds de cursus, geen dag voorbij gegaan, dat ik mezelf geen Reiki heb gegeven. En dit is voor mijn moeder hetzelfde geval.
Bij een behandeling voor mijn moeder, vorige week, kwamen er oude blokkades bij haar los. Samen hebben we gehuild, om de verheldering van de sessie. Wat vervolgens weer lekker opruimde.
We willen je bedanken voor het opsturen van de foto’s.
Michel

Reiki en ADHD
Mijn hele leven heb ik al last van een heel druk en vol hoofd. Dat loopt over van het constant denken. Groot was dan ook mijn verbazing dat ik na mijn allereerste Reikibehandeling rust voelde. Ik heb me nog nooit zo rustig gevoeld in mijn hoofd. Dit wil ik zelf leren, ik ga sparen. Mijn inkomen is niet groot, maar als ik iedere maand iets spaar, kom ik er vast.
Toine

Persoonlijke ontwikkeling en Ondersteuning
Rianne is een sensitieve vrouw die haar passie voor Reiki op een liefdevolle manier kan overbrengen. Ik heb bij haar Reiki 1 en Reiki 2 opleiding gevolgd. Dit was en is een fantastische ervaring die voor mij blijvende verandering heeft gebracht in mijn persoonlijke en ook zakelijke leven. Voor je persoonlijke ontwikkeling kan Reiki een goede ondersteuning bieden. Dit heb ik zelf persoonlijk ervaren en ervaar ik nog steeds.
Inge

Snel slapende baby
Ik wil graag iets met je delen (waar anderen mogelijk ook hun voordeel mee kunnen doen). Ik heb sinds 5 maanden een dochtertje. ’s avonds heeft ze veel prikkels van de dag te verwerken en moeite met inslapen (huilen). Sinds een paar dagen ben ik klaar met de adviezen van het consultatiebureau (laten huilen, even kijken, zelf leren inslapen). Sinds een paar dagen geef ik reiki: 1 hand op haar hoofd en veeg met mijn duim tussen de ogen, andere hand op haar borst…..met 5 a 10 min…zzzzzzzzz Een ontspannen en fijn momentje voor ons beide 🙂
Gwendolin

Buikpijn
Olivier had vanmiddag enorme buikpijn dus ik zei kom maar even lekker bij mama zitten dan zal ik je Reiki geven…terwijl ik mijn handen op zijn buikje legde viel hij na 5 min. al in een heeeeele diepe slaap, zo diep dat ik hem in bedje heb gelegd en 3 uur later werd hij pas wakker en was de buikpijn bijna helemaal over en was hij weer helemaal vrolijk en actief. Fijn he?
Maroesja

Veel in beweging
Het is inmiddels al weer een tijd geleden dat ik de eerste graad Reiki bij je heb gehaald, maar ik wilde je toch nog even laten weten hoe het gaat. Ik heb veel gehad aan de cursus, het heeft vooral veel bij mijzelf los gemaakt en in beweging gezet. Ik pas Reiki veelvuldig toe bij mijzelf voordat ik ga slapen en gebruik het ook voor mijn kinderen als ze ergens pijn hebben. Het heeft al regelmatig een positief effect gehad…. heel mooi om te ervaren.
Francis

Keelpijn
Rianne bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor de Reikicursus die je me hebt gegeven, heb er al veel profijt van gehad voor mezelf, nu ook weer een vlucht mee doorgekomen van extreme verkoudheid en keelpijn, door mezelf reiki te geven kon ik zonder keelpijn naar huis en voel ik me nu een stuk beter! Ik kom ook graag gauw weer op een herhalingsdag/oefenavond bij je terug.
Maroesja

Vanuit aandacht
In 2007 en 2008 heb ik bij Rianne Leijten De reiki 1 en reiki 2 cursus gevolgd. Rianne gaf deze cursussen op een rustige, begrijpelijke wijze met veel aandacht voor de cursisten. Ik heb Rianne mogen leren kennen als een vriendelijk persoon die heel goed weet waar ze het over heeft en ieder in eigen waarde laat
Gerda

Down to earth
Rianne is een hele lieve/ warme/ down to earth vrouw met de nodige levenservaring, zij geeft je een zeer welkom en warm gevoel waarbij je zo enorm jezelf kunt zijn met al je positiviteit en verdriet zodat je voor de volle 100% voor de Reikicursus kunt gaan. Wat ik heel fijn vind van Rianne is dat zij het persoonlijke belang vooropstelt voor een commercieel belang (dit is vaak ook echt anders), zij is een puur mens!!! Het hart zit op de goede plaats en dat voel je met alles! Ik ben heel blij dat ik mijn Reiki 1 cursus bij Rianne heb mogen volbrengen, ik ga ook zeker voor Reiki 2 en dan weer bij Rianne….”
Maroesja

Flexibel
Rianne Leijten is een uitstekende Reiki Master. Ik heb de Reiki-I en Reiki-II cursus gevolgd met uitstekend resultaat. Rianne was enorm flexibel in het plannen van de sessies zodat het probleemloos in mijn schema paste. Reiki heeft mijn leven positief veranderd. Ik raad Rianne Leijten van harte aan aan iedereen die interesse heeft in een Reiki behandeling of training!
Jeff

Ik slaap weer beter!!
Het allermooiste is dat ik elke dag opnieuw dankbaar ben voor de fijne ervaringen met Reiki, mede uiteraard dankzij jou.
In het bijzonder ben ik dankbaar voor de nachten waarin ik als vanouds weer werkelijk slaap!!!, dat is geweldig en onbetaalbaar.
Marianne

De allereerste Reikibehandeling
Vooraf een opmerking door Rianne:
Tijdens deze Reikibehandeling werd het erg mistig en dat maakte deze cliënt behoorlijk nerveus!!
De volgende morgen mailde Truus:
Ik heb eigenlijk een heel goed terugreis gehad. Het was iets minder mistig en er was wat meer verkeer op de weg wat gemakkelijker was. Maar ik voelde we vooral heel erg goed na de behandeling. Zodra ik in de auto stapte was ik helemaal niet nerveus, ik voelde me tegelijkertijd heel stevig in mezelf en ´in de stroom´, een heel fijn gevoel, alsof alles vanzelf ging. Ik voelde me de rest van de dag goed en heb de volgende nachten voor het eerst in weken ´s nachts doorgeslapen. In de vermoeidheid voelde ik nog niet veel verschil deze afgelopen week.
Truus

Prikkelbaar Darm Syndroom
In november 2010 heb ik de cursus Reiki-I gevolgd en ben sinds dien overtuigd van de kracht en effectiviteit van Reiki.
Sinds mijn cursus en initiatie doe ik aan regelmatige zelfbehandeling en ben ik volledig klachtenvrij van alle symptomen van Prikkelbaar Darm Syndroom wat in grote mate mijn (sociale) leven beheerste en waar ik voorheen meerdere malen per maand enorm ziek van was.
Ik kan iedereen van harte aanraden reiki behandelingen of een initiatie te ondergaan. 
Inmiddels heb ik ook de Reiki-II initiatie ontvangen en kan ik nu ook afstandsbehandelingen doen. Ook hier is het resultaat verbazingwekkend!
Stel je open en onderga het zelf……….
Jeffrey

Meer energie
ik heb de data voor de behandelavonden in de agenda gezet, laat je van te voren weten wanneer ik kom. Verheug me erop en ben zelf nu ook weer dagelijks met Reiki bezig en merk dat ik weer wat energie krijg.
Bianca

Het gaat goed met me.
Ik behandel mezelf regelmatig, niet elke dag moet ik eerlijk zeggen maar een keer of 3 in de week. Verder leg ik mijn handen steeds bewuster neer als ik bijvoorbeeld ’s avonds televisie aan het kijken ben.
Ik heb ook mijn moeder al een behandeling gegeven, zij had laatst blaasontsteking dus heb ik mijn handen extra lang op haar buik laten liggen en toen werden ze echt heel warm en ik voelde een tinteling. Verder heb ik laatst de schouders van een vriendinnetje vastgehouden omdat ze daar pijn had en ook daar ging het gigantisch gloeien. Vind het nog altijd heel bijzonder wat ik met mijn handen kan en ik vind het ook leuk om mensen te helpen. Freddy (mijn vriend) doet tegen mij nog erg stoer en net alsof hij er niets van wil weten het hele Reiki maar ik hoorde hem laatst tegen zijn beste vriend zeggen dat hij het best wel fijn vond! Laat maar lekker stoer doen, ik weet wel beter haha.
Merk trouwens nu ook dat ik sneller kan slapen, laatst haalde ik in bed het einde van de behandeling niet, ik sliep allang. Echt heel fijn, ik word er lekker rustig van ’s avonds.
Nicolien

Eindelijk slaapt ze door
Dit moet ik toch echt even weer met je delen!!
Een collega van Martijn vertelde dat haar dochtertje haar hele leven nog nooit had doorgeslapen (ze is net vorige week vijf jaar geworden). Nu weet je als moeder zijnde dat de eerste paar maanden doorslapen er niet in zit, maar dit duurde vijf jaar. De laatste drie jaar was ze ook nog alleenstaande moeder met drie banen om het hoofd boven water te houden. Niet alleen haar dochter maar ook collega zelf waren helemaal op, dat begrijp je. Dus ik had haar gevraagd of ik dochtertje Yindi mocht behandelen…
Twee weken lang heb ik haar elke avond behandeld op afstand en ik (lees Reiki) heb het voor elkaar gekregen om haar ritme van vijf keer per nacht wakker worden te doorbreken. Ze slaapt door en haar moeder dus ook. Eindelijk krijgen ze hun verdiende nachtrust. Geweldig of niet? Nu behandel ik haar nog twee keer per week en ben aan het afbouwen maar dit is weer zo’n hartverwarmende overweldigende ervaring (en reactie)
En dat allemaal door de kracht en energie van Reiki, echt wederom een verREIKIng!
Marjan

Behandelcyclus van 4 weken
Bedankt voor de foto’s, echt super leuk! We zijn er erg blij mee.
Ik ben vorige week begonnen om Inez 10 Reiki behandelingen in 4 weken te geven omdat ze nog steeds last van de whiplash heeft. Dat gaat prima en volgende maand doet ze hetzelfde bij mij. Ook proberen we onszelf regelmatig reiki te geven.
Ik was een paar weken geleden van de trap gevallen en mijn enkel was dubbel geklapt tussen de spijlen en ik had mijn rug en scheenbeen geschaafd…een uurtje Reiki en het ging alweer beter. De volgende dag kon ik ook weer gewoon op mijn voet staan, dus dat was verbazingwekkend. Ook worden mijn spieren al iets rustiger.
Janneke en Inez

Zomaar
Zomaar wat zonnestralen.
Als de “TomTom” voor de invulling van mijn leven blijf je bijzonder, dus bedankt daarvoor.
Jolanda

Blij
Bedankt voor de foto’s van onze Reikicursus, het is erg leuk om weer terug te zien. Met mij gaat het goed, ben druk met stage maar merk dat ik niet meer zo snel vermoeid ben. Ik gebruik Reiki elke dag, wanneer ik op de bank zit of in bed lig. Ben erg blij dat ik meegedaan heb aan de cursus en ik zit er aan te denken Reiki 2 te gaan doen, volgend jaar.
Jordi

Kind van het licht
Begin maart 2009 heb ik de Reikicursus gevolgd bij Rianne. De inwijdingen voelde voor mij als heel speciaal. Je weet niet wat er voor een kracht door je heen gaat! Ik voelde het Goddelijke Licht echt door mij heen stromen.
De eerste week heeft voor mij echt in het teken gestaan van mijn eigen verbazing en verbaasde reacties. Ik was vaak somber en stil. Nu voel ik de hele week al een innerlijke rust en kalmte in mijzelf.
Mijn collega’s op de afdeling van de Delta (sociale werkplaats) zijn dan ook verbaasd over mijn “nieuwe ik”.
De liefste reactie kreeg ik van mijn blinde collega Ferdi: afgelopen woensdag voelde mijn rug heel moe, dus gaf ik mezelf op het toilet even wat Reiki. Toen ik weer op mijn werkplek naast Ferdi ging staan, zei hij heel droog tegen me: “Reiki gedaan?”
Ik heb hem heel verbaasd aangekeken. Na zijn uitleg heb ik begrepen dat hij Reiki-energie als iets heel liefdevols aanvoelt.
Daarnaast genieten mijn katten (Chico, Bambi, Romy en Daisy) ook erg van mijn Reiki.
Reiki betekent voor mij leven in het Goddelijke Licht.
Wilma

 

Blij en rustiger
Ik beoefen braaf elke dag Reiki, en voel me een stuk rustiger. Ik ben blij dat ik de stap genomen heb.
Annet

“Proberen”
Onze jongste zoon heeft last van eczeem. Ondanks al het smeren en zalven komt hij er maar niet van af. De dag nadat de huisarts met kerst vakantie is, laat hij mij zien dat zijn voet weer helemaal stuk is. Ik verzucht letterlijk dat er nu alleen nog maar Reiki overblijft om te “proberen” totdat de praktijk weer open is.
En wat schetst onze verbazing: binnen één dag treedt er een vreselijke jeuk op en de dag erna het rauwe vlees gesloten is en nu een week later amper meer eczeem te zien is.
Ik zeg dus maar weer hard op tegen mijzelf, dat ik dit veel eerder had moeten doen, want ik weet heel goed wat Reiki betekenen kan!!
Jolanda

Verliefd

Begin september 2008 heeft mijn schoondochter Sabine de Reikicursus bij mij gevolgd. Mooi om te zien wat Reiki met haar doet. Misschien wil zij daar zelf een keer iets over vermelden op deze site, maar ik wil iets anders met u delen.
Zo’n twee weken na de cursus was zij samen met onze kleinzoon Nigel (4,5 jaar) bij ons en toen vertelde hij: “Oma, ik ben verliefd op mama’s handen, Reiki is zo fijn……….”. Daarop vertelde Sabine, dat hij iedere avond om Reiki vraagt en dan precies aangeeft waar zij heer handen neer mag/moet leggen.
Rianne

Keuzes maken
Ik geeft mezelf (bijna) elke dag Reiki en heb het gevoel dat dat erg goed gaat. Af en toe komen wat vervelende klachten uit het verleden voor een paar dagen voorbij en dan is het ook weer over. Dus maak ik me daar maar geen zorgen over.
Vanmorgen ben ik in het ziekenhuis geweest om bloed te prikken. Dat moest van mijn huisarts want de extra-controle in december leverde volgens hem verkeerde resultaten op. Dus in plaats van een jaar zat er nu maar drie maanden tussen de “prikkerij”. Volgende week vrijdag heb ik een afspraak met mijn huisarts om verder te praten over de resultaten van dit onderzoek en wat de strategie naar de toekomst zal zijn. Ben benieuwd wat daar uitkomt.
Tot zover puur lichamelijk. Mentaal begon ik al wel weer uit de “winterdip” te klimmen toen ik bij jou was, maar dat weekend (en mogelijk ook alle vrije dagen eromheen die mezelf gegund had) was toch een ommekeer. Ik kan nu, wat ik bijna niet voor mogelijk had gehouden, tegen sommige mensen gewoon zeggen: Jammer dan ik kan niet!. Of dit met Reiki te maken heeft? Het kan natuurlijk ook gewoon een proces zijn dat nog steeds aan de gang is na mijn echtscheiding. Wat dat betreft sta ik af en toe gewoon verbaasd over mezelf. Herken ik in dingen die ik doe mezelf van heel lang geleden. Hoe kan een mens zich “aanpassen”, maar vooral ook laten inpakken.
Marietje

Reiki heeft mijn kijk op het leven veranderd
Niet dat ik opeens vage verschijningen zie, maar heel wezenlijk. Door mezelf geregeld te behandelen voel ik me rustiger en daardoor gelukkiger. Ik heb er minder moeite mee dingen af te houden als er te veel op me af komt (minder, niet geen..). Mijn kleine wonder? Ik heb mijn enkel grondig gekneusd (geconstateerd door de dokter, dus geen overdreven zelfdiagnose) na een valpartij. Krukken, foto’s, blauwzwart en dubbeldik. De eerste middag gehuild van de pijn. Maar na behandelingen door mijn man nam de pijn af. De volgende dag ‘gewoon’ voor de klas gestaan en na minder dan vier weken heb ik de bruiloft van mijn zusje op pumps gevierd!
De sfeer tijdens Riannes lessen was heel goed, warm en veilig. Ook als je – zoals de heren in ons gezelschap – binnenkomt met een houding van “laat maar zien” (overigens: de grootste scepticus voelde het meest!), krijg je van Rianne alle ruimte om te ervaren en te vragen. 
Patricia