Ervaringen Opleiding

Zij hebben de opleiding tot Luisterkindwerker afgerond:

 • Hey Rianne…ik had je nog niet bedankt voor mijn diploma…bij dezer DANK U. En nu ik toch bezig ben dank u voor de mini afstemming die ik er cadeau heb bij gekregen en vooral dank u voor alle mooie lesdagen…het was een fantastische rollercoaster…ik heb van elke minuut genoten.
 • Yes! Hoera! Hier ben ik blij mee. Geslaagd! Misschien wel als een van de laatsten van de groep, maar ik ben er. Ik vond het heel spannend om de laatste te doen. Maar het is gelukt. Dank je wel voor je begeleiding de afgelopen maanden. Zoals je zegt, een bewogen periode, en het mooie is dat we elkaar in dit traject konden ondersteunen door ook op elkaar afstemmingen te maken. Ik heb veel geleerd, ervaren en ben gegroeid. Nogmaals, mijn dank! We gaan elkaar vast weer tegenkomen op de terugkomavonden of SamenZijndagen.
 • We gaan elkaar natuurlijk nog zien bij een afsluitend etentje met alle medecursisten. Toch wil ik je nu ook nog even bedanken voor al je begeleiding en wijze woorden. Vanuit je hart voelde ik me gehoord en gezien. Dank je daar voor.
 •  Ik ben blij en dankbaar dat ik geslaagd ben.  Mede door jou liefdevolle begeleiding. Dank je daar voor.
 • Ontzettend bedankt! Ik ben heeeeeel blij. De taart smaakte net heerlijk haha.
 • Dankjewel voor al je vertrouwen, steun en fijne cursusdagen. Ik hoop dat ik nog vele mensen mag helpen door naar ze te luisteren en de boodschap over te brengen!
 • Superblij met mijn laatste voldoende!! Ik wil je nog bedanken voor de fijne opleidingsdagen met jou. Heb me erg op mijn gemak gevoeld en veel kunnen leren! Het was de moeite van de lange autoritten meer dan waard 😊
 • Jeetje wat ben ik blij dat ik onder jouw toewijding luisterkind ga afmaken.
  Veel onzekerheid heb je bij mij weg kunnen halen. Ik ben er nog niet maar heb zoveel meer vertrouwen dankzij jou.
  Dank dank dank voor alles en wie je gewoon bent!!!
 • Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor de bijzondere dag (module Levensbrug)  vandaag. Wat een mooie, soms verdrietige en heftige, maar vooral waardevolle dingen kwamen er langs. Fijn om deze Luisterkind-ervaringen opgedaan te hebben, om te gebruiken in het vervolg van mijn werk en privé. En wat ben ik weer dankbaar dat ons kleine meisje zo duidelijk aanwezig was. Dank je wel voor de manier waarop Rifka haar plekje mocht hebben vandaag ❤  Erg leuk om je ‘live’ te hebben ontmoet vandaag en wie weet tot ziens!
 • Ja! Het is helemaal mijn ding. Voelt zo goed en fijn. En ik ben persoonlijk zo gegroeid. Veel meer vertrouwen gekregen in mijn waarnemingen en wat ik voel. Sta daar steviger in. Dankjewel voor je vertrouwen en bevestigingen, dat heeft mij enorm doen groeien. Dankbaar voor dit traject ook al zaten er behoorlijke hobbels in .
 • Nogmaals heel erg bedankt voor je begeleiding. Zonder jouw begeleiding was het mij niet gelukt!  Ik ga nu heerlijk genieten van mijn voldoende en een mooi stuk bedenken voor op mijn website!
 • Vind het zo knap dat je met één e-mailtje mij weer helemaal gerust kan stellen. Bedankt precies weer wat ik nodig had. 
  Nogmaals bedankt en sowieso altijd voor je luisterend oor en je begrip!
 • Dank je wel Lieve Rianne, ik ben helemaal vergeten om jou te bedanken.Dat je mij al die maanden,hebt bij gestaan in de zware periode die wij hebben gehad. Jij was elke keer weer diegene die mij moed insprak en dan steeds bij afsluiting van ons telefoongesprek riep : JE KUNT HET !
 • Lieve Rianne, hierbij een berichtje namens ons allemaal, aan jou. Zaterdag hebben we al weer onze laatste Luisterkind les. Om dit leed te verzachten – maar eigenlijk vooral om jou te bedanken voor je lieve, wijze, zorgzame, geduldige en enthousiaste inzet – hadden we bedacht om jou een heerlijke lunch aan te bieden zaterdag. Alles zelfgemaakt of zelf gekocht .
 • Dank je lieve Rianne voor alle tijd, tips, geduld en nog zoveel meer!! Voor je luisterend oor, je grote hart, je fijne manier van begeleiden etc. etc, kortom DANK!
 • Bedankt voor het beoordelen van deze afstemming, waarmee ik de opleiding Luisterkindwerker met succes heb afgerond.
  Ik ben de opleiding gestart uit nieuwsgierigheid. Leuk om iets nieuws leren. Heel iets anders dan de permanente educatie op mijn vakgebied. Gaandeweg besefte ik, dat de opleiding mij vooral veel inzichten heeft gegeven en dat mijn persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling is gekomen. De opleiding maakt deel uit van een mooi groeiproces. Ik ben daar dankbaar voor.
  Nogmaals bedankt voor al je goede zorgen, je tips en je adviezen. Ik vind je een inspirerende vrouw en een geweldige Luisterkindtrainer.
 • Dank je wel voor je hulp Rianne, je bent echt een hele goede en fijne lerares. Dank Dank!
 • Zooo,net mijn laatste voldoende binnen van de opleiding Luisterkindwerker. Vorig jaar gestart, een hele weg van, ohhhh dat deed ik altijd al, naar ohhhh ik geloof dat ik hooggevoelig ben, van 3 zinnen naar een complete dialoog van 3 pagina’s schrijven, wat een klus op zich is, vooral alles goed opschrijven.Een mooie weg, dank je wel Rianne, voor je geduld en je fijne lieve, heldere begeleiding, je me bij de les houden en aanwijzingen
 • Ik zie opnieuw mooie eigenschappen bij jou, zoals Geduld en empathie; begrip en leiderschap, en iemand positieveren, be- en aanmoedigen. Je Hoort iemand, je hoorde mij; ik dank je daarvoor.
 • Ik voel me Blessed; gezegend, met zoveel lieve mensen om me heen. Jij, een van hen, die zo goed luistert, invoelt, kalmeert, accepteert, op lossingen en adviezen geeft  en ondersteunt.Dankjewel daarvoor!
 • Dankjewel Rianne voor je begeleiding die leidde tot mijn voldoende. Het is een hele opluchting, want de entiteiten en auralifters of vorige levens liggen bij mij niet voor het oprapen! Ik wil je heel erg bedanken voor je reacties op mijn afstemmingen. Ik zal ze in gedachten blijven houden. Vooral de opmerkingen over de entiteiten. Ik zag ze als iets dat de mensen dwars zaten en dat ze naar het licht moesten. Klaar. Maar met name door je opmerking dat degene op wie je afstemt in gesprek moest gaan met de entiteit of auralifter en door de laatste afstemming realiseerde ik me dat het mensen zijn met gevoelens en dat hun grootste probleem is dat ze de weg kwijt zijn en dat wij niet alleen degene helpen op wie wij afstemmen, maar ook de entiteit of auralifter. Ik wil je bedanken voor de beide fijne lessen die ik bij je mocht volgen en waar ik veel geleerd heb. De warmte waarmee je de groep en mij tegemoet trad en waarmee een fijne sfeer wist te creëren. Dankjewel ook voor je waardevolle adviezen.
 • Wauw… even een vreugdedansje gedaan. Ben heel erg blij. Dank je wel voor jouw support. En nu ben ik dan toch echt Luisterkind werker… Ben er helemaal beduusd van.Nogmaals bedankt voor alles en nog veel inspirerende en bijzonder mooie jaren als trainer gewenst! Dat er nog maar veel Luisterkind werkers bij mogen komen.
 • Yesss, ben er erg blij mee!! Geslaagd.. moet er nog even aan wennen.. Heb je tips bekeken, fijn dat je dat er weer even bij zet! Ik vind het inderdaad soms moeilijk hoe ik een vraag stel, zonder er al iets in te leggen. Zal daar nog beter mee bezig gaan! Rianne, heel erg bedankt!! Voor al je zorgen en begeleiding. Ik vond het erg fijn dat je me even belde toen ik door de bomen het bos niet meer zag!
 • Dank je wel voor alle tijd, moeite en geduld. Heb jij daar wel vaker eentje van in een groep, zo’n last-minute figuur???
 • Je heb me heel blij gemaakt,, het is toch wel heel spannend nog op de oude dag zeg, ik dacht dat ik dat te boven was. Rianne ik wil je heel hartelijk danken voor al je adviezen en begeleiding was fijn, ook met de groep hele fijne meiden.Kom zeker terug op de terugkomavonden lijk me leerzaam en gezellig om ons allen weer terug te zien en hoe ze het verder maken.Nogmaals dank voor de fijne tijd, waarmee het kwartje bij mij gevallen is, dat ik voel en het weet, en niet het gevoel had dat ik alles verzon, door feedback te krijgen dat het goed zat.
 • OOOOhhhh Rianne Wat heerlijk…..superrrrr yeahhhh Dank je wel voor je steun en zo en zo…..Ik ben super blij!!!
 • hahaha, ik zie net je dat ik geslaagd benl! Geweldig, ben er eventjes emotioneel van! Dankjewel.Super blij en nu de volgende stappen gaan zetten. Wordt misschien nog spannender dan beginnen met de cursus…
 • Wow wat ben ik trots op mijzelf. Dank je wel, ook voor de begeleiding.
 • Wat ben ik blij dat ik het gehaald heb en dat ik nu gediplomeerd Luisterkindwerker ben.
  Ik ben heel blij met je feedback, het ziet er nu veel beter uit, het loopt veel meer en daar heb ik echt wat aan. Zo is het niet meer zo gekunsteld. Ja, ga daar maar lekker mee door, met op deze manier feedback geven, dat is echt leerzaam. Ik ben blij dat ik nog de kans heb gekregen om deze afstemming in te leveren, want hier had ik zelf vragen bij of het wel klopte, van de ene kant dat wezen dat ik waarnam (heb jij dat ook zo kunnen voelen?) en van de andere kant de vorm, dat is toch heel belangrijk om dat op een prettig leesbare manier te doen.
  Dankjewel voor je positieve ondersteuning.
 • Wat ben je toch een kei in het geven van feedback! Raakt mij diep. Ik ga hem “inlijsten”…. Dank je wel en fijn dat je er even voor mij was.
 • Wauw, wat ben ik blij dat het gelukt is. Ik heb trouwens inderdaad altijd een goed gevoel bij de monologen. Dank je wel voor alle fijne cursusdagen en feedback. Je weet altijd een heel prettige sfeer te scheppen, maar ja dat wist ik natuurlijk al wel   Ken je al langer dan vandaag!
 • Dankjewel. Ben echt superblij ermee!! Het viel me niet mee maar ik ben supertrots op mezelf dat het gelukt is. Dank voor je begeleiding en geduld Rianne. Dikke knuffel voor jou echt top!!
 • Super bedankt voor alle mooie dagen en je fijne begeleiding!
 • Dank je wel Rianne, voor de mooie lessen en begeleiding die ik van jou heb mogen ontvangen. En tot ziens waar we elkaar ook dan gaan ontmoeten.
 • Ik lees net dat ik een voldoende heb voor mijn laatste afstemming. Ben er superblij mee.
  Ik ben ook hard aan het werk met het thema “vertrouwen” zoals je aangaf in de miniafstemming van de laatste cursusdag. Dank dat je steeds aangaf dat het me wel zou lukken. Slecht weer of niet, mijn dag kan niet meer stuk!!
 • Dank je wel Rianne, ben er super blij mee. Bedankt voor de fijne leerzame dagen in Vorden. Ik heb er ontzettend veel geleerd en ben je daar heel erg dankbaar voor.
 • Jeuj!!!!!!!! Oh wat fijn!!!! Ben zó blij!!!! Dank je Rianne voor al je goede zorgen, je luistert oor en je bemoedigingen. Mag ik soms nog wel eens bij je aankloppen voor een vraag of advies? Joepie!!!!
 • Joepie!!! Heerlijk en wat fijn!! Mooi hoe ik steeds blijer wordt dit zo te kunnen doen en blij met mn diploma. Dank je wel voor je tijd, aandacht en kennis.
 • Lieve Rianne, voor jou een speciaal bedankje! Bedankt voor je geweldige steun en de juiste woorden op het juiste moment!