Ervaringen afstemmingen

Zij gingen u en ontvingen een Luisterkindafstemming:

 • Bedankt voor de bijzondere afstemming die je hebt gedaan met mijn meisje. Alles wat je zegt over haar klopt en ik vind het zo bijzonder dat dit allemaal kan.. Fijn dat je haar hebt kunnen helpen met de entiteiten, ik had het vermoeden zelf al maar wist niet hoe dat weg te nemen bij haar, gelukkig kon jij het wel en ze is inderdaad niet meer bang dus zo blij hiermee. Verder vond ik het bijzondere dat ze Sophia heette in een vorig leven, we hadden eerst Sophie als naam voor haar bedacht… uiteindelijk werd dit hem niet en nu kan ik zien waarom.. kippenvel had ik toen ik de afstemming las en nog steeds. Ik ben inmiddels aan de slag gegaan met wat zij nodig heeft van mij en ik wil je heel erg bedanken voor deze mooie ervaring! 
  Wie weet tot ziens in de toekomst en ga alsjeblieft door met dit mooie werk. 
 • We hebben weer wat bijzonders meegemaakt met onze dochter (2 jaar). De vorige afstemming die u toen gedaan heeft was het ook al zo duidelijk. Gisteravond kwam mijn man thuis en die zei gelijk, er is iets met ons meisje haar gezicht staat relaxter en ze lijkt weer zo verandert tegenover gisteren. Ik ben gelijk op de mail gaan kijken, omdat ik de link naar u legde en precies op dat moment kwam uw mailtje binnen.
  Ze is vandaag een stuk relaxter, vrolijker en heel lief. Ze komt opgeruimd over, wat ik begrijp na het lezen van de afstemming.
  Ik heb vandaag gevraagd aan haar of ze met je gepraat heeft, ja zegt ze, met Rianne geepraat.Daarna vroeg ik over wat heb je dan gepraat en toen kwam het antwoord “met Rianne gepraat over zusje in de buik” Leuk!! zei ze er achteraan.
  Wat ook bijzonder is, is dat zij al  een half jaar lang een sluipschutter speelt en dan sluipt ze door de kamer, heel stil. Sommige dagen heel vaak, dan weer een week niet. Ben benieuwd of ze het nu nog zal doen.
  Ze is inderdaad heel graag buiten in de tuin (met schoenen, want zonder vind ze niks) en een kleedje op het gras, anders gaat ze er inderdaad niet op.   
  Heel erg bedankt voor de afstemming, wij gaan er weer mee aan de slag en zullen het nog vaak lezen zodat we haar nog beter kunnen helpen als ze het moeilijk heeft. 
 • U heeft een tijd geleden bij onze andere dochter ook een afstemming gedaan. Dat heeft haar super geholpen. Ik ben me er van bewust dat dit kind anders is dan haar zus en dat er een andere afstemming uit komt. Maar ben super benieuwd wat er allemaal in dat koppie rond gaat.
 • Echt heel waardevol zo’n afstemming door Rianne. Heeft mij heel wat gespiegeld en duidelijkheid gebracht waardoor ik weer nieuwe stappen kon zien en zetten
 • Wat lief dat je de afstemming zo snel hebt gemaakt! Ik heb hem gelezen en het klopt inderdaad wat je zegt. Alleen weet ik nooit waar ik moet beginnen en hoop dat ik straks klaar ben voor de Luisterkind methode. Ik zal hem nog een paar keer doorlezen om het helemaal goed tot me door te laten dringen. Het is een flink stuk tekst en vind het moeilijk om me zo lang te concentreren, ga hem in alle rust nog een paar keer lezen.
 • GEWELDIG! Ik ben er emotioneel onder.het is duidelijk. Dank je wel Rianne
 • Dank je voor de afstemming op onze dochter, wat mooi om te lezen allemaal. En wat fijn dat ze zich thuis gelukkig wel begrepen voelt. Ik zal wat haar betreft mog beter maar m’n gevoel moeten luisteren ene minder moetem aantrekken van wat de buitenwereld er van vind. Mooie handvatten, waar we zeker mee uit de voeten kunnen.
 • Wat mooi en herkenbaar zoals je over haar vertelt. Ze is zo vrolijk en lief. En ze leek wel extra knuffelig na de afstemming. Het is fijn om te weten waar we goed aan doen, haar wat meer in bescherming nemen en vanuit veiligheid naar de wereld laten kijken in plaats van de wereld teveel op haar af te laten komen. Ik masseer haar nu nadat ze in bad is geweest en ook al is het een kleine wiebelkont, volgens mij vindt ze het wel prettig. Ze heeft ook wat vaker poepluiers! Het geeft ons ook vertrouwen om te weten dat ze de dingen op haar manier doet en dat het dan ook wel goed komt. Ze is beter gaan eten en ik ga nu tijdens mijn werk niet meer naar haar toe om te voeden, ze eet pap! Grappig om te zien dat ze de dingen wil eten zoals ze zijn. Dus geen geprakte banaan, ook geen stukje, maar gewoon voor haar neus pellen en dan een stuk af laten happen…! Dan gaat het wel!
 • Een aantal dagen getracht om te starten met mijn afstemming op de moeder, maar iedere keer kwam er een heel lief meisje tussen ons in staan. Het was me al snel duidelijk dat dit haar baby was. Ik heb met met meisje gepraat en haar verteld dat ik graag met mama wilde praten. Daar wilde ze niets van weten, want zo vertelde ze me “Ik heb een boodschap voor mama!” En keek mij zeer nadrukkelijk aan. Ik wilde daar niet direct in mee gaan, maar ze is zeer vasthoudend.Na 3 dagen heb ik afgelopen dinsdag het hummeltje aan het woord gelaten en er kwam een ontroerend lieve brief voor haar mama op papier.
 • Vanmorgen kreeg ik antwoord van mama: Oh dat kleine meisje van me toch. Wel heel bijzonder dat ze dinsdag ook de hele dag alleen maar samen met mij op de bank wilde liggen. Echt zo van mama laten we nou samen onze rust eens pakken. Grappig dat ze zo vasthoudend was, dat herken ik heel erg in haar en daar kan ik zoveel van leren. Als Ze een doel heeft gaat ze er helemaal voor en zorgt ze dat dat doel bereikt wordt. Ik heb zeker wat aan Haar boodschap, want ze weet precies te raken waar ik tegenaan loop en met welke gevoelens ik worstel.
 • Heel fijn om dit op papier te hebben. Iets om me aan vast te houden.Wat een wijze dochter heb ik zeg. Bedankt dat je naar haar geluisterd hebt.
 • Even een reactie van ons op de afstemming. Deze is wat later, we wilden even afwachten wat de uitwerking ervan zou zijn. We vonden het erg mooi om te lezen en in veel dingen herken ik mijn meisje echt. Daarnaast ook echt heftig om te lezen we hielden het niet droog tijdens het lezen.Bij onze dochter zien we nu sinds een week een grote verandering bij het slapen. ’s nachts slaapt ze door. En het naar bed brengen begint nu ook weer makkelijker te worden. We zien nu echt een ander meisje die echt vraagt ben je verdrietig of boos e.d. soms waren wij hier ons niet bewust van. in juli gaan we beginnen om Janou te laten masseren. Dank je wel voor deze mooie afstemming. Je hebt onze kleine meid en ons erg goed geholpen.
 • Ten eerste willen wij aangeven dat wij vinden dat je de afstemming mooi verwoord hebt, het is precies beschreven zoals hij is in zijn doen en laten. Er stond gelukkig niet veel onbekende informatie in. Het was voor ons meer een bevestiging van de situatie en zijn gevoel zoals wij dit ook bij hem ervaren of vermoeden. Wij zijn hier toch er blij mee, te weten dat jij hierbij ons gevoel bevestigt en wij met hem op de goede weg zijn. Aangezien wij met onze jongste zoon ook met zijn HS bezig zijn en we met hem momenteel ook tegen dingen aanlopen willen wij jou vragen om ook op hem af te stemmen………..
 • Indrukwekkend de afstemming. het moest eerst een plek krijgen binnen ons gezin. Ik heb het samen met haarzelf gelezen. Ook zij vond het indrukwekkend, maar heel mooi. We hebben hierdoor aangrijpingspunten gekregen mbt haar gedrag. Ze vindt het fijn dat we haar duidelijkheid geven. maar we zijn er nog zeker niet.
 • We hebben momenten dat we denken, ja we zien verbetering. Nog niet altijd, heel vervelend, hoe duidelijk we ook zijn. We hebben de afstemming als prettig ervaren. We kunnen nu open praten over wat er gebeurt/gebeurd is. Ze kan benoemen dat het eigenlijk niet nodig was, maar dat helpt haar nog niet bij een volgende keer. We komen er wel, stap voor stap,  het kost ons energie, maar we hebben/houden er wel vertrouwen in.
 • Het is inderdaad een prachtige afstemming. Ik heb de tijd genomen om het te laten bezinken. Ik heb hem gisteren meermalen op de dag doorgelezen en het was een enorme troost en zo hoopvol. Sommige dingen waren verrassend zoals het contact met mijn moeder. Ik kan me helemaal niet herinneren dat mijn moeder ooit zo heeft gereageerd. Ze is juist altijd zo geduldig. Het is bijzonder dat mij al eens meer verteld is dat mijn reactie op de wereld van mezelf “klein maken” te maken heeft met het als kind niet begrepen worden. Ik heb mijzelf eigenlijk nooit als een natuurmens gezien maar het is wel zo dat ik de natuur vaak als magisch ervaar.
 • En de gebeurtenis op de berg is inderdaad zo verrassend. zo heb ik er nooit aan gedacht. Ik blijf het herlezen en ben er al mee aan de slag gegaan. Het maskertje afzetten vraagt onderzoek. Ze is zo vergroeid met mij wat dat ik niet meer weet wat echt is en wat niet. En hoewel doodeng begint het besef te dagen dat ik nergens anders (meer) terecht kan dan bij mezelf en terwijl ik dit opschrijf begin ik te huilen dus dit raakt de kern.
 • Ik dank je voor de aandacht en tijd die je aan mijn innerlijke kind hebt gegeven. Een stevige knuffel en een kus
 • Heel erg bedankt voor je afstemming Rianne. Veel stof om over na te denken, ik heb je verhaal nu al 3 x gelezen. Het raakt me, ik herken het…. Heel fijn, ook spannend en eng en ik weet dat ik mezelf vooruit wil helpen.
 • Nu een tijdje na je afstemming heb ik alles een beetje op een rijtje gezet. Ben tot de conclusie gekomen dat ik het even moet laten rusten en me er niet te druk over moet maken. Vooral het verhaal over mijn vorige leven maakte nogal wat los in mij en verklaart ook het een en ander. Ik ben niet af van mijn nachtmerries maar ik heb wel de indruk dat het minder heftig is. Een paar keer tijdens die droom al gemeld aan Gerrit dat ik wat zachts zie, wit? Afgelopen week nog op de vlucht geweest voor een beer? Maar ik kan er nu om lachen. Al met al heeft het me rust gebracht. Ja, toch wel. Ik heb mijn tijd genomen, maar kan je dan nu ook een eerlijk antwoord geven. Nogmaals dank je wel voor je hulp!
 • De tranen lopen over mijn wangen als ik je deze mail stuur. Wat mooi, wat herkenbaar en helder. Ben blij dat de entiteiten zijn opgelost en ik hoop dat zij haar masker laat vallen. Hartstikke bedankt dat je dit voor me wilde doen, het geeft me rust.
 • De uitnodiging om een vraag te mogen stellen kwam als een verrassing en voor mij op het juiste moment. Ik was op een punt in mijn leven aangekomen waar ik er met mijn oude manieren van doen niet meer uitkwam. Het antwoord raakte mij zeer en wat mij opviel was dat het mij in alle vrijheid werd aangeboden; geen enkele claim van ‘dit is de waarheid’, wel alle ruimte om het tot mij te nemen en het zijn werk te laten doen. Het antwoord leverde mij een goed beeld op van wat mijn diepste houding t.o.v. het leven was en gaf mij ook een duidelijk alternatief. Ik kon niet alles uit het geschetste beeld al een plek geven maar de grote lijn was heel herkenbaar. Het geschetste beeld is tot op de dag van vandaag een leidraad om een andere, meer op vertrouwen gebaseerde levenshouding te ontwikkelen en de resultaten zijn zichtbaar en voelbaar in mijn werk en relaties. Ik ben heel dankbaar voor deze input in mijn leven.
 • Nou, ik zat dus vanmiddag in de kamer en had de lamellen dicht. het was dus niet licht en ook niet donker. Klopt wel. Ik zeg tegen mijn dochter, die juist vanaf gisteren weer halve dagen werkt i.v.m. vermoeidheid, kom we gaan naar buiten, de zon schijnt…Ik hou van wandelen, dat schept inderdaad ruimte in mijn hoofd en koeien…ja, daar ben ik dol op. Zo lekker relaxte dieren…wordt je blij van…groetjes en ook een heerlijk weekend gewenst. Moet je toch een goed gevoel geven, zo veel goed!!
 • Het klopt inderdaad dat ik me verantwoordelijk voel voor het welzijn van de mensen die dicht bij me staan. In eerste instantie zag ik dat niet direct als een last, maar nadat ik jou mailtje kreeg, werd ik erg emotioneel en verdrietig. Ik was tamelijk in de war daarvan… geleidelijk aan besefte ik dat het inderdaad soms een te grote last word voor mij. Ik dacht dat ik echt wel genoeg tijd voor mezelf had, maar zelfs in die vrije tijd ben ik in mijn hoofd veel bezig met anderen, piekeren, zorgen…. Ik weet niet goed hoe ik dat kan veranderen, dus inderdaad lijkt het mij goed om daar met Reiki mee aan de slag te gaan. En vooral jou laatste opmerking, om mijn kinderen de ruimte te geven om te groeien en hun eigen lessen te leren heeft me geraakt. Best moeilijk, maar ik ga er mee beginnen! Rianne, hartelijk dank! Ik heb hier veel aan.
 • Dank je wel voor je afstemming op mij .De ochtend dat je dat deed was ik net weer begonnen met “bewegen”, omdat ik wat problemen heb met mijn knie en via oefeningen van de fysio weer aan de slag ben gegaan met bewegen. In je verhaal kan ik me wel vinden. Ik moet zelf tot actie komen om die rust en stilte te kunnen ervaren, vaak zet ik mezelf aan de kant en laat al het andere voor gaan.(bomen in bos).De kunst om mijn eigen grenzen aan te geven in respect voor mezelf. Dank je voor je energie en succes met alles wat je doet.
 • Bedankt voor de Luisterkindafstemming die je voor mij hebt gedaan. Ik heb hem enkele keren gelezen en het vorig leven raakte mij. Frappant dat ik mij ooit een keer verdronken heb en dat ik juist nu ‘onder water’ in een zwembad een heerlijke stilte vind. Heb ik altijd al gevonden onder water, mijn hele leven lang. En dan is het een vorig leven. Bijzonder & herkenbaar. Verder bedankt voor de tips die je mij gaf voor het beter contact maken met mijn lichaam en gevoel. Ik wist het wel, maar nu staat het nogmaals op papier en ben ik er bewust van.
 • Dankjewel Rianne! Dit geeft weer een goed inzicht/ bevestiging. Wat bijzonder om dit te lezen, en wat fijn dat jij dit kunt doen. Nogmaals dank!
 • Ja !!!! Ik ken mezelf hier ontzettend in! Ik ben verdrietig, omdat ik door de reuma niet meer fulltime kan werken, omdat ik geen gym meer kan geven, omdat ik steeds moe ben, omdat ik niet meer zo veel met de 4 x 4 auto’s kan rijden, omdat….Ja heel herkenbaar! Dankjewel!!!
 • Afgelopen weekend heb ik mijn tenen kapot gelopen  in de “samenloop voor hoop”. Ik voel veel verdriet en heb naast (en met ) mijn tante gehuild, ieder onze eigen tranen. De angst en boosheid van mijn zoon is zo groot. Ik voel dat het niet allemaal van hem is. Hij is zo gevoelig dat hij mijn angst en boosheid oppakt zodat ik (eindelijk) naar mijn verdriet kan. Veel gebeurd afgelopen week/weekend (veel gebracht). Heeft tijd nodig om plaatsje te krijgen. Hierbij vertrouwen op tijd van leven. Het leven waar we zo van houden.
 • Ja, ik herken de vermoeidheid en alsof ik de hele wereld op mijn schouders draag, maar dat is al zeker een aantal jaren geleden. Ik ben een maand geleden op vakantie geweest en voel me wel uitgerust ..Ik was altijd heel zorgzaam en dat werd me ongeveer acht jaar geleden te veel ja veel te veel en ben er toen al zelf achter gekomen dat ik mijn grenzen heel anders moest bewaken. Bedankt en succes Rianne
 • De vragen die ik aan jou gesteld heb, en de antwoorden die ik van je terug heb gekregen, kloppen perfect. Wat een prachtig bericht!! Wat jij nu naar me opstuurt weet ik eigenlijk al een beetje, maar ik zelf wil te snel gaan, zoals ik al vaker door gekregen heb, heb geduld, achter de schermen wordt hard gewerkt, alles is voor jezelf en je familie prachtig aan het oplossen.Je  bent veilig en beschermd, je wordt omringd door engelen en verlichte meesters. Ik hou je verder op de hoogte , fijn om met jou daar over te kunnen praten. Thuis praten we veel over deze onderwerpen, met ons hele gezin. Want ze hebben allemaal iets aparts en de kleintjes helemaal.
 • Zo als je weet krijg ik veel getallen binnen via de computer met de kassa, achter elkaar soms met het afrekenen. Die schrijf ik dan op, en die kijk ik dan naar in mijn boekje getallen van de engelen. Die komen overeen met wat jij mij van antwoord hebt gestuurd. Was er even heel stil van, zo prachtig en lief. Hoop  voor je dat heel veel mensen bij je aan kloppen. Dank je wel Rianne, het geeft me een apart gevoel.
 • Ik heb het rustig en meerdere keren doorgelezen en kan mijzelf hier wel duidelijk in herkennen. Heel erg bedankt!  En wie weet tot ziens.