E-book Luisterkind

Begin 2019 hebben een aantal Luisterkindwerkers zich verbonden met “Moeder Aarde” om te horen wat zij van ons mensen nodig heeft. 

Tijdens de opleidingsdagen die ik als Moduletrainer verzorg, komt er altijd een opdracht waarin ik de Luisterkindwerkers uitnodig om af te stemmen op een ziel die gehoord wil worden.
Normaal maken wij Luisterkindafstemmingen als mensen een aanvraag indienen en dus een Luisterkindafstemming aanvragen voor zichzelf, hun kind of voor een speciaal thema wat speelt.
Wij kunnen echter ook luisteren zonder “opdracht”, maar gewoon omdat wij voelen dat iets of iemand gehoord wil worden. Zo ook op 1 december 2018 toen ik een aantal Luisterkindwerkers aan het bijscholen was over het onderwerp “geboorteverwerking”.

De boodschappen die dan doorkomen zijn zo mooi en boeiend. Ik ben er iedere keer weer door geraakt. Deze keer kreeg collega Ank een mooie boodschap door van kleine Carlos (een sjamaan) waarin hij eigenlijk de dringende boodschap doorgaf om ons als Luisterkindwerkers eens te verbinden met de aarde.
Tijdens het deelrondje vertelde Ank hierover en wij waren direct allemaal heel enthousiast. Al pratende kwamen we tot de conclusie dat we deze boodschap in ieder geval wilde verspreiden. Daarop heeft Ank deze Luisterkindafstemming gedeeld met andere Luisterkindwerkers.
Daarop ging de bal aan het rollen en werd er een datum geprikt waarop de Luisterkindwerkers zich af zouden stemmen op de aarde.

Wat heeft Moeder Aarde van ons nodig? Misschien gaat ze vertellen wat er nodig is om de aarde te laten overleven, maar voor hetzelfde geld gaat ze terug naar het ontstaan van de aarde en wordt het dus een “Luisterkindafstemming-geboorteverwerking”.

Wij maakten verbinding met de aarde en lieten ons verrassen door gewoon maar te luisteren………..en hier is het resultaat.

hier is de link om het te lezen